Jessie J naar Heineken Music Hall

Ticketmaster

Op dinsdag 16 februari geeft de Britse zangeres Jessie J een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De 27 jarige zangeres Jessie J was aanvankelijk alleen tekstschrijver voor artiesten als Chris Brown, Justin Timberlake en Miley Cyrus. In 2010 werd het roer omgegooid: Jessie J bereikte in meer dan negentien landen de top van de charts met de hit Do It Like A Dude. Kort daarop volgde in 2011 haar debuutalbum Who You Are met onder andere de wereldhit Price Tag.

In 2013 kwam haar tweede album uit, Alive. Aan dit album werkte onder andere Becky G, Dizzee Rascal, Big Sean en Brandy mee. Deze imponerende reeks aan samenwerkingsverbanden werd vervolgens in 2014 uitgebreid bij haar derde album genaamd Sweet Talker. Bij de wereldhit Bang Bang ging ze de samenwerking aan met niemand minder dan Ariana Grande en Nicki Minaj. Op dinsdag 16 februari staat Jessie J in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Jessie J
Datum: Dinsdag 16 februari 2016
Zaal: Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 30 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek