Taymir naar V11

Ticketmaster

Met hun onweerstaanbare, hyperenergieke mix van Haagse beat en bevlogen garagerock verovert Taymir langzaam maar zeker de wereld. Het viertal brak in 2013 door met het verbluffende album Phosphene. Dat jaar kwamen de voetnoten in hetzelfde duizelingwekkende tempo als de opzwepende gitaarhooks en meebrul-refreintjes waarmee de vier branieschoppers de festivals en clubs inpalmen.

Taymir speelde op SXSW, ging op tournee door Europa met The Kooks en zette Pinkpop in vuur en vlam. Nu met nieuwe single Sometime op zak blijft de Taymir-trein onverstoord doordenderen. Gelukkig zijn ze zo aardig éventjes op de handrem te drukken om die onbeteugelde gekte op het Lichtschip V11 los te laten.

Taymir
Datum: vr 18 maart 2016
Zaal: V11, Rotterdam
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek