Bo Saris naar Metropool

Ticketmaster

Als er een Nederlandse artiest rondloopt met de allure en stem van een internationale artiest die op Stax of Motown zijn platen zou mogen uitbrengen dan is dat deze Bo Saris. De invloeden van Bill Withers, Prince, D’Angelo en Marvin Gaye zijn hoorbaar in zijn muziek en zijn stem. En niet enkel zoetgevooisd, Bo Saris zingt ook met de power van pak ’em beet Paul Rodgers van Free en Bad Company. Authentiek geluid dus! Deze avond komt hij met zijn band laten horen wat hem zo uniek maakt. Als voorproefje hoor je hieronder The Addict en She’s On Fire. Ook even een paar quotes uit de internationale pers. Luister, lees en overtuig jezelf van het feit dat wanneer je van soul houdt je hier bij moet zijn!

Bo Saris
Datum: vrijdag 18 maart 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek