Earth, Wind & Fire Experience ft. AL McKay naar Patronaat

Ticketmaster

Alle hits van Earth, Wind & Fire komen voorbij onder leiding van gitarist, songwriter en bandleider Al McKay.   In de jaren 80 speelde Al McKay in Earth, Wind & Fire totdat de band op hiatus ging. Vastberaden om de herkenbare sound van de band niet verloren te laten gaan, richtte McKay in de jaren 90 deze dertienkoppige band op met topmuzikanten uit Los Angeles. Samen leveren zij het herkenbare Earth Wind & Fire geluid, toeren zij over de hele wereld en spelen hit na hit van de supergroep. Denk aan de bekende hits ‘Boogie Wonderland’, ‘September’ en ‘Fantasy’.

Earth, Wind & Fire Experience ft. AL McKay
Datum: 03 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 21.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek