Grandmaster Flash naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De springlevende legende Grandmaster Flash wordt samen met DJ Kool Herc en Afrika Bambaataa beschouwd als een van de grondleggers van hiphop. Met niets meer dan een kratje vinyl en een zooitje aan elkaar getapete decks, mics en drummachines schreven de Grote Drie muziekgeschiedenis met de allereerste beats, breaks en scratches ooit. En gelijk goed ook, want check maar: rapmeesterwerken als The Message, White Lines en The Adventures of Grandmaster Flash on the Wheels of Steel zijn nog steeds onaantastbaar, net als zijn posse The Furious Five. Anno 2015 krijgt de turntable-acrobaat en onverbeterlijke hypemeester Flash nog elke tent aan het springen met zowel old-school classics als obscure deep cuts. Good times!

Grandmaster Flash
Datum: 19 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek