Navarone naar Stadsschouwburg Nijmegen

Ticketmaster

Inmiddels begint ‘Navarone Classic’ een traditie te worden: voor het derde jaar achtereen wordt in december het materiaal van Navarone in klassieke versie vertolkt, dit keer grootser dan ooit in de Stadsschouwburg Nijmegen op 29 december 2015, in samenwerking met Doornroosje.

Na een jaar vol knallende rockshows en de opname van een derde studioalbum, voert de rockband je graag mee op de prachtige klanken van ‘Navarone Classic’. Een concept waarmee de band in 2014 hoge ogen gooide door als rockband een DVD uit te brengen van een show met een 9-koppig klassiek ensemble in een uitverkochte Roepaen. Verwacht een unieke show waarmee het jaar wordt afgesloten: Navarone, strijkers, blazers, een percussionist, pianist en een harpist. Dromerige liedjes afgewisseld met wilde tango’s, rootsy kampvuur songs en onconventionele bombast.

Navarone is een veelzijdige rockband, die elementen uit soulvolle seventies rock combineert met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. De Nijmeegs-Amsterdamse formatie is als energieke live-act een graag geziene gast in clubs en op festivals.

Navarone
Datum: 29 december
Zaal: Stadsschouwburg Nijmegen
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek