Simian Mobile Disco naar Patronaat

Ticketmaster

Het Britse duo Simian Mobile Disco, staan bekend als gerenommeerde elektronische pioniers, en inmiddels om hun onconventionele progressieve technosound. Deze avond doen ze een van hun roemruchte dj sets.

Dat begon al in de vroege 2000s toen Simian als vierkoppige band prog-psychedelische muziek maakte. Of zoals Jas het zelf stelde: “trying to show you could make band music with songs and harmonies but be into Autechre too, just at the moment the world was into the Strokes and White Stripes and straight-ahead rock music.” Grappig genoeg werd de remix van Simian track ‘Never Be Alone’ door Justice (‘We Are Your Friends’) later een van de grootste club hits van dat moment.

De avond wordt geopend met een lekkere lange set van Tsepo. Dit techno talent won veel zieltjes als resident in de laatste periode van Trouw, en is sindsdien op een zegetocht, met oa Lowlands deze zomer. Disko Matique sluit de nacht af met stevig pompende disco en sexy vintage elektronica.

Simian Mobile Disco
Datum: Vrijdag 18 december
Zaal: Patronaat
Aanvang: 23.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek