Van Canto naar 013

Ticketmaster

In 2014 probeerden we eens Van Canto naar Nederland te halen. Dat was een gok: metal boeken, dat lukt ons wel, maar een a capella metal band? Slaat dat wel aan? En of dat aansloeg! De Duitsers verkochten binnen no time de Kleine Zaal uit. Dat hadden we al niet verwacht. Maar dat het dan ook nog zo’n groot feest zou zijn, dat was nog wel de grootste verrassing.

Voor ons meer dan genoeg reden om ze nog een keer naar Tilburg te halen. Verwacht ook dit keer weer een mooie mix van eigen nummers, zoals de singles ‘Badaboom’ en ‘If I Die In Battle’, maar ook covers van Sabaton, Manowar, Black Sabbath en zelfs de soundtrack van Lord Of The Rings! En reken maar dat ook in onze vergrote zaal weer van voor tot achter iedereen mee staat te doen.

De Middeleeuwse superhelden vikingmetal band (we verzinnen dit niet) Grailknights zijn supports. Met namen als Sir Optimus Prime, Earl Quake, Count Cranium en Lord Drumcules weet je dat deze Duitsers zichzelf niet heel serieus nemen. Nederland heeft een naam hoog te houden qua symfonische gothic rock/metal en als het aan de nieuwe band End Of The Dream ligt zet Nederland die traditie voort. Aanrader voor fans van Epica en Within Temptation.

Van Canto
Datum: vrijdag 25 maart ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek