Adam Lambert naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Op woensdag 13 april 2016 komt Adam Lambert voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Deze show in Amsterdam is onderdeel van een grote Europese Tour; de eerste solotour die superster Adam Lambert onderneemt in meer dan vijf jaar. De tour volgt op de release van Lamberts derde studioalbum “The Original High”, dat in de US op 3 in de Billboard charts binnenkwam, in de UK –net als in Nederland- een top 10 notering had en wereldwijd al bijna 3 miljoen keer over de toonbank ging. De tour gaat op 13 april in Amsterdam van start en brengt hem naar landen als de UK, Duitsland, Italië, Frankrijk en Zweden.

Eerste blikvanger van “The original High” is natuurlijk de hitsingle “Ghost Town”, die inmiddels meer dan 100 miljoen keer gestreamed is en op bijna elk radiostation te horen is. De single is een wereldwijd succes; het bereikte de iTunes top10 in 66 landen en bereikte zelfs de nummer 1 positie in 25 landen. Op dit moment is de opvolger, single “Another Lonely Night” in promotie.

Adam Lambert staat bekend om zijn liveshows. Met zijn recente optredens heeft hij publiek, fans en de media weten te overtuigen.

Adam Lambert
Datum: Woensdag 13 april 2016
Zaal: Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 6 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek