Rod Stewart naar Ziggo Dome

Ticketmaster

Rod Stewart heeft zojuist zijn Europese gedeelte van zijn Hits Tour bekendgemaakt. De legendarische zanger geeft op zaterdag 14 mei een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Zijn komende tour staat in het teken van zijn grote hits waarvan de zanger er een legio op zijn naam heeft staan. Tijdens deze concerten komen gegarandeerd zijn klassiekers You Wear It Well, Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut is the Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night en Sailing voorbij.

Rod Stewart zegt zelf over zijn komende tournee: “I’m looking forward to a fun, energetic series of shows with my wonderful fans in Europe – I’ll be playing your favorite hits, with a few surprises too.”

Daarnaast staat de tour in het teken van zijn 29e studioalbum Another Country dat onlangs uitkwam. Op het album staan nummers die door Stewart zelf geschreven en geproduceerd zijn, waarmee hij zijn positie van ‘s werelds meest getalenteerde songwriters opnieuw waar heeft gemaakt. Another Country is een zeer gevarieerd album waar zijn creatieve uitspattingen duidelijk naar voren komen door het experimenteren met een mix van verschillende muziekstijlen als reggae, ska en Keltische melodieën gecombineerd met zijn eigen sound. De eerste single Love Is, is meer dan 675.000 keer online bekeken in slechts 4 maanden tijd.

Rod Stewart is een van de best verkopende artiesten met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. Zijn unieke stem, stijl en kapsel hebben ertoe bijgedragen als een van de weinige zangers in alle genres van popmuziek, rock & roll tot new wave en zelfs de Great American Song Book succesvol vertegenwoordigd te zijn in de afgelopen 5 decennia. Hij is zelfs twee keer opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame (als solo artiest en als onderdeel van de band The Faces), heeft talloze awards op zijn naam staan en heeft zojuist zijn nieuwe album uitgebracht. Rod Stewart ziet zijn toekomst met nog vele succesvolle muzikale jaren tegemoet waarin hij met plezier de studio induikt en live optredens geeft.

Rod Steward
Datum: Zaterdag 14 mei 2016
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 6 november om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek