Damian Wilson Band naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Damian Wilson is één van de meest gevraagde zangers in de hedendaagse progressieve rock- en metal wereld. Hij is vooral bekend als frontman van de bands Headspace, Threshold en het Akoestische Iron Maiden project Maiden UniteD. Daarnaast heeft hij een succesvolle solocarrière opgebouwd en treedt met diverse gastmuzikanten op onder de naam ‘Damian Wilson band’.

Damian heeft inmiddels vier solo albums op zijn naam staan; Cosmas, Disciple, Live in Rehearsal en Let’s Start a Commune. Als gastvocalist werkte hij mee aan verschillende projecten van bands als After Forever, Ayreon en Mostly Autumn. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Damian’s zijn laatste solo album uitkwam, maar in 2016 kunnen we maar liefst 2 nieuwe albums van hem verwachten! Tijdens deze show speelt hij nummers van zijn vele projecten en nummers van zijn solo-albums en nieuw werk.

Damian Wilson Band
Datum: vrijdag 29 april 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek