Graham Candy naar Merleyn

Ticketmaster

De 23-jarige componist en zanger, Graham Candy, scoorde een wereldhit met ‘She Moves (Far Away)’, samen met Alle Farben. In Europa stond het nummer maandenlang in hitlijsten. De Nieuw-Zeelander heeft een bijzonder stem, eentje die aanstekelijk op het gemoed werkt. De ‘niets aan de hand’-melodietjes die Graham Candy uit zijn gitaar plukt, vormen de optimistische basis voor zijn hoge zangstem.

Dit voorjaar bracht Graham Candy zijn nieuwe EP ‘Holding Up Balloons’ uit en is inmiddels ruim 1 miljoen keer beluisterd. Titelnummer ‘Holding Up Balloons’ is een mooi popliedje, waarin Candy uptempo zingt over zijn wederopstanding na een break-up. Het is doordrenkt met een hoopvolle lichtheid waarvan zijn ex flink zal balen. Op het wat meer hiphop georiënteerde ‘Addictive Personality’ laat Candy horen ook een wat donkerdere kant te hebben. Zijn veelzijdigheid komt nog het beste naar voren in de laatste track ‘Don’t You Worry’, dat bruist van branie waarbij zijn volledige bereik benut wordt en eindigt met een lach alsof hij zichzelf waarschuwt niet al te serieus te worden.

Graham Candy
Datum: 6 april
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00
De kaartverkoop start 6 november om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek