The Rolling Stones – a symphonic tribute naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Benieuwd naar Eric Corton die Satisfaction zingt? Of Tim Knol en Marcel Veenendaal van Di-rect You Can’t Always Get What You Want? En dan ook nog eens begeleid door een groot symfonieorkest? Dan is dit je kans! Samen met het Noord Nederlands Orkest brengen zij een swingend eerbetoon aan The Rolling Stones, de band die natuurlijk niet mag ontbreken in de succesvolle NNO-serie ‘symfonische tributes’, waarin eerder al Queen, Pink Floyd en Abba centraal stonden. Dit concert voert je terug naar de eerste twintig jaar van hun bestaan. Uit de jaren zestig hoor je bijvoorbeeld Ruby Tuesday, Under My Thumb en Paint it Black. De jaren zeventig waren natuurlijk de jaren van Fool To Cry, Angie, Miss you en Wild Horses. Van deze en vele andere hits heeft Tom Trapp speciaal voor dit concert ijzersterke symfonische arrangementen gemaakt, waarmee nog maar eens wordt onderstreept dat de Stones echte klassiekers zijn.

The Rolling Stones – a symphonic tribute
Datum: 16 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek