Assassin a.k.a. Agent Sasco naar P60

Ticketmaster

Assassin a.k.a. Agent Sasco is een van de meest talentvolle reggae-dancehall artiesten van zijn generatie. Zijn stem en stage performance doen sterk denken aan de legende Buju Banton. Sasco’s teksten zijn de sound van de straat: hij combineert dancehall en reggae riddims met conscious, ongepolijste lyrics. Voor Agent Sasco staat de muziek centraal: het gaat hem niet om fashion en hij voelt zich verantwoordelijk in zijn rol als vertegenwoordiger van reggae en dancehall muziek. Daarmee onderscheidt hij zich in de hedendaagse dancehall scene. Met deze tour promoot de artiest zijn nieuwe album The Theory of Reggaetivity, waarin hij op geheel eigen wijze zijn visie op reggae geeft.

Agent Sasco heeft samengewerkt met o.a. Busy Signal, Konshens, Freddie McGregor, Shaggy, Romain Virgo en zelfs Kanye West, en is wereldwijd bekend van megahits als ‘Same Ting Again’, ‘Look A Start’, Something’s Gotta Give’. Dus of je nu van dancehall of van reggae houdt, vanavond moet je naar P60!

Assassin a.k.a. Agent Sasco
Datum: Do 10 december
Zaal: P60
Zaal open: 20:00
Aanvang 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek