Bo Saris naar P60

Ticketmaster

Na het gigantische succes van de laatste keer dat hij in P60 optrad, komt de uit Venlo afkomstige Boris Titulaer terug naar Amstelveen. Met zijn passie voor muziek en frisse maar tegelijk ook hippe soul sound, weet hij keer op keer iedereen te betoveren.

Met een gloednieuw album in de maak en een volgeboekte tour op de planning, beloofd 2016 een top jaar te worden voor Bo Saris. De onderhand in zowel binnen als buitenland bekende soul zanger, bracht zijn muziek te gehore in alle uithoeken van het land en brengt in 2016 alweer zijn 6de album uit. Bo Saris of te wel Boris Titulaer kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek, zijn vader was namelijk een bekende jazz muzikant. Het was dan ook geen wonder dat deze talentvolle soul zanger met een hart voor muziek in 2004 Idols won.

De muziek van Bo bevat lichte invloeden van o.a. Bill Withers en Marvin Gay maar is voorzien van zijn eigen frisse soul twist. Dankzij zijn liefde voor muziek, geweldige uitstraling en krachtige soul weet Titulaer tijdens elk optreden weer tot het uiterste te gaan en is Bo Saris een genot om naar te luisteren. P60 is dan ook super blij deze ster op vrijdag 8 april voor de tweede keer te mogen ontvangen in het poppodium van Amstelveen.

Bo Saris
Datum: Vrijdag 8 april
Zaal: P60
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek