Craig David’s TS5 naar de Melkweg

Ticketmaster

Met platina albums die wereldwijd de top van de charts haalden, heeft Craig David zich in het collectief geheugen van de zeroes gegrift. Zondag 28 februari komt de Britse zanger met het exclusieve partyconcept TS5 naar de Melkweg! Wat begon als pre-party in zijn eigen penthouse, Tower Suite 5, werd dankzij Soundcloud al snel zo populair dat Craig besloot thuishonk Miami te verlaten en met TS5 de wereld rond te trekken. Hij maakt in deze show zijn opwachting als DJ, zanger én MC, met een unieke combinatie van zijn eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat, garage en de grootste hedendaagse house hits!

Craig David’s TS5
Datum: 28 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 13 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek