Karnataka naar Boerderij

Ticketmaster

Karnataka bestaat uit een internationale selectie topmuzikanten. De prachtige stem van Hayley Griffiths (Riverdance, Lord of Dance), het virtuoze gitaarwerk van de Italiaanse gitarist Enrico Pinna, de melodieus gedreven bas Ian Jones, de innovatieve en symfonische toetsenpartijen van de Turkse toetsenist Cagri Tozluoglu en dat alles begeleid door de krachtige dynamische drums van de Franse drummer Jimmy Pallagrosi.

Karnataka behoort sinds de release van hun album ‘Delicate Flame of Desire’ (2003) tot de top van de symfonische progressieve rock scene. De opvolger ‘The Gathering light’ (2010) won een award voor beste internationale album bij de World Prog Awards. Hun gloednieuwe album ‘Secrets of Angels’ (2015) heeft een dynamische en symfonische inslag en brengt de band naar nieuwe hoogten. Het album is opgenomen in Peter Gabriel’s Real World Studios en Quadra Studios in Londen.

Karnataka
Datum: zondag 10 april 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek