King Shiloh Soundsystem naar 013

Ticketmaster

King Shiloh is één van Europa’s meest bekende Sound System collectieven. Op 15 januari komen ze naar 013 om de vernieuwde Jupiler Zaal eens flink op haar grondvesten te laten trillen met de beste reggae en dub sounds.

Bij de term ‘Sound System’ denk je wellicht aan de stereo installatie die je thuis hebt staan. Maar het collectief van King Shiloh heeft hier een heel ander idee bij en brengt een complete mobiele discotheek met zelfgemaakte bas boxen, enorme versterkers en een crew die getraind is om de maximale output te halen uit het systeem.

Binnen hun 20 jarige bestaan heeft het King Shiloh Soundsystem al vele kilometers afgelegd waarbij ze de Jah Rastafari liefde verspreiden. De crew bestaande uit verschillende dj’s en mc’s wist al over de gehele wereld indruk te maken: van Nederland tot Rusland, van Jamaica tot Japan.

King Shiloh heeft hun plaats binnen de dubscene al ruimschoots verdiend en lost keer op keer de hoge verwachtingen in. Dit zal 15 januari niet anders zijn wanneer zij hun ‘good vibes’ door de vernieuwde Jupiler Zaal komen blazen.

King Shiloh Soundsystem
Datum: Vrijdag 15 januari 2016
Zaal: 013
Aanvang: 22:00
Zaal open: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek