Lianne La Havas naar 013

Ticketmaster

De Britse zangeres Lianne La Havas komt volgend jaar naar de grote zaal van 013. De talentvolle singer-songwriter is gezegend met een zoete, soulvolle stem en heeft in haar korte loopbaan een behoorlijk arsenaal aan prachtige luisterliedjes geschreven. Op zaterdag 19 maart brengt ze deze ten gehore in Tilburg.

In 2012 debuteert de zangeres met het uitstekende ‘Is Your Love Big Enough?’. De single en het gelijknamige album leveren haar direct een flinke groep bewonderaars op waaronder ook his royal badness Prince. La Havas is gezegend met een zeldzaam warme, soulvolle stem en een talent voor het schrijven van erg mooie persoonlijke folk liedjes waarop invloeden uit jazz en soul duidelijk aanwezig zijn.

Het authentieke talent plaatst zichzelf moeiteloos in de internationale schijnwerpers met haar muziek die fris en tegelijk toegankelijk klinkt. Door haar brede invloeden spreekt ze een groot publiek aan. In Nederland speelt ze bijvoorbeeld niet alleen op Lowlands en Pinkpop, maar ook op North Sea Jazz. Waar ze haar liedjes ook ten gehore brengt, overal valt haar niets dan lof ten deel. “Lianne La Havas wint vele Lowlands-zieltjes” schreef 3voor12 bijvoorbeeld.

Haar tweede album is dit jaar verschenen. Op ‘Blood’ toont La Havas zich nog meer als een avontuurlijk en gretig artieste. Haar creatieve uitspattingen zijn “grootser, mooier en veelzijdiger”, aldus muziekblad OOR. Ook De Volkskrant is lovend: “Een groter talent loopt in de Britse soul niet rond.” De schijf komt hier zelfs op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Met haar pure stemgeluid en oprechte liedjes tovert ze op zaterdag 19 maart de Main van 013 ongetwijfeld om in een intieme huiskamer.

Lianne La Havas
Datum: Zaterdag 19 maart 2016
Zaal: 013
Aanvang 20:00
Zaal open: 18:30
Voorverkoop vanaf vrijdag 13 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek