Mobb Deep naar Paard van Troje

Ticketmaster

Ze staan bekend om hun harde teksten, maakten één van meest invloedrijke albums binnen de East Coast en zijn toonaangevend geweest in de evolutie van hiphop: Mobb Deep! In samenwerking met The Ultimate ’88 hip hop reunion mogen we op 31 januari deze legendarische New Yorkse formatie verwelkomen in Paard van Troje.

Het niet al te rooskleurige leven in Queensbridge bleek een uitstekende voedingsbodem voor rap van het rauwere soort en in ’95 brak de groep door met ‘The Infamous’. Het duo, bestaande uit de Amerikaanse rappers ‘Prodigy’ en ‘Havoc’ behoort vanaf dat moment tot de absolute top van de underground hiphopscène. Klassiekers als “Survival Of The Fittest” “Shook ones Part II” en “Quiet Storm RMX” raken vandaag de dag nog steeds fans van NY tot Tokyo. Na 20 jaar is Mobb Deep gepromoveerd tot de rol van ‘cult-groep’, maar zowel de oude als nieuwe generatie liefhebbers zullen uitkijken naar de 31e. Hip-hop op z’n puurst!

Mobb Deep
Datum: 31 januari
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 15:00U
Aanvang: 16:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek