Patty Griffin naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Patty Griffin is een Amerikaanse singer-songwriter en gitariste die al eerder in De Oosterpoort te zien was tijdens TakeRoot. Griffin heeft door haar songschrijfkunsten en krachtige stem een Grammy-Award gewonnen en in 2007 is ze benoemd tot Best Artist tijdens de Americana Music Awards!

Haar songs worden gecoverd door artiesten als Dixie Chicks, Solomon Burke, Bette Midler en vele anderen. Griffin zingt sterke verhalen over vallen en opstaan, bezigheden waarin Griffin ervaringsdeskundig is. Patty Griffins stem is trefzeker en met precies de juiste snik, doorsnijdt zij haar fraaie melodieën, van fluisterzacht tot bijna over the top, Griffin vindt precies de juiste toon.

Afgelopen september kwam haar nieuwe album ‘Servant Of Love’ uit. Met dit album gaat Griffin op tour en doet ze ook Groningen aan!

Patty Griffin
Datum: Vrijdag 29 januari
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 13 november om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek