Saybia naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Saybia wordt in 1992 in Denemarken opgericht, maar krijgt in 2001 pas echte naamsbekendheid wanneer het Britse label EMI de band tekent. De nummers van Saybia worden één voor één hits in Denemarken, maar ook ver daarbuiten. Europa is zwaar gecharmeerd van de dromerige pop en rock, die binnen de kortste keren vergeleken wordt met Travis en Coldplay.

De grote doorbraak van Saybia komt tot stand met het album ‘The Second You Sleep’. Op het debuutalbum uit 2002 zijn singles als ‘The Day After Tomorrow’ en titeltrack ‘The Second You Sleep’ te vinden. Het nummer ‘I Surrender’, afkomstig van het latere album ‘These Are The Days’, was in Nederland een grote hit.

De afgelopen jaren was Saybia een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Pinkpop en verkochten zij moeiteloos hun vorige clubtournee uit. In oktober verscheen het vierde album ‘No Sound From The Outside’. Saybia brengt de songs van dit album met veel gevoel, niet alleen in stijl, maar zeker ook door de intrigerende stem van zanger Søren. Samen met het nieuwe album komt Saybia tijdens hun Europese tour ook naar De Oosterpoort!

Saybia
Datum: Zondag 27 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start op zaterdag 14 november om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek