TenTemPiés naar Gebr. De Nobel

Ticketmaster

Ruim 7 jaar waaien deze Chileens-Nederlandse Party animals al over onze akkeren en voorlopig lijken ze niet te stoppen. Met een heerlijke mix van Ska, Reggae, Rock, typische Latin invloeden en een glimlach van oor tot oor weet de band alle zalen plat te krijgen. Het enthousiasme spat van elk optreden af en er ontstaat bijna altijd een hechte band tussen de bandleden en het energieke publiek.

In tegenstelling tot wat je misschien verwacht gaat het bij de TenTemPiés niet alleen maar om de muziek, maar zeker ook om de teksten die zanger Maurino Alarcón Seguel maakt. Met zijn scherpe, in het hart gedoopte pen steekt hij de vaak geplaagde armste Chilenen een hart onder de riem. Zijn teksten, geïnspireerd door sociale onrechtvaardigheid en ongelijkheid wereldwijd, weten de Chileense gemeenschap niet alleen in Nederland, maar zelfs in Chili zelf te verbinden en het is dan ook niet voor niets dat de band in 2015 de oversteek maakt naar Zuid-Amerika. Voor het zo ver is kunnen wij eerst nog van ze genieten in ons eigen Leiden. Dus neem een Chileense vlag mee, doe je jump gympen aan en GET READY TO PARTYYYYY!

TenTemPiés
Datum: 26 maart
Zaal: Gebr. de Nobel
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek