together PANGEA naar Rotown

Ticketmaster

Het machtige together PANGEA komt eindelijk terug naar Rotown om een verse blik razende garagepunkanthems open te trekken. We keken hier al een tijdje naar uit, want die legendarische show twee zomers geleden zit diep in het geheugen gegrift. De Californiërs stappen op nieuwste EP The Phage af en toe buiten het gebruikelijke stramien. Zo verraden liedjes als She’s A Queen en Blue Mirror een meer melancholische kant van together PANGEA. Toch kun je vanavond met gerust hart je moshpitschoenen weer aantrekken, want together PANGEA staat altijd garant een dampend slagveld van zweet en rondvliegende ledematen. Klaar voor de tweede ronde?

together PANGEA
Datum: zo 31 januari 2016
Zaal: Rotown
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek