Beans & Fatback naar Rotown

Ticketmaster

Wat in 2010 begon als een project waarbij Onno Smit bevriende muzikanten uitnodigde om in ruil voor een maaltijd een dag met hem in de studio door te brengen, is nu met alweer het derde album uitgegroeid tot een band om U tegen te zeggen. Het nieuwe album Heroine Lovestruck is het hardst funkende album van Beans & Fatback. Een plaat waarop met messcherpe grooves en donderende ritmes, voluptueuze vrouwen worden geëerd.

Grote kans dat je de nummers van Beans & Fatback al eens voorbij hebt horen komen tijdens je luie avondje tv kijken, want hun muziek werd al meerdere keren gebruikt in Amerikaanse series als Suits, Shameless, Hemlock Grove en Necessary Roughness, maar vanavond spelen ze hun perfecte mix van soul en blues gewoon live.

Beans & Fatback
Datum: 17 maart 2016
Zaal: Rotown
Deur open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek