Lucas Hamming naar Bibelot

Ticketmaster

Lucas Hamming’s debuutalbum ‘HAM’ is landelijk met jubelende reacties ontvangen en daarom kondigt hij nu een clubtour aan. Op 19 februari staat de jonge songsmid met band in de Power Stage van Poppodium Bibelot.

Lucas Hamming is niet het type songwriter dat slechts met kleine akoestische liedjes liefdesleed en weemoed bezingt. Zijn debuutalbum ‘HAM’ telt voornamelijk opzwepende popsongs, waarin de wortels van funk, British Invasion, hardrock en glam te traceren zijn. De eerste single van het album, ‘Never Let You Down’, is uit en Lucas Hamming is komend seizoen de huisband in De Wereld Draait Door.

‘De plaat gaat over mij en mijn strijd en tegenstrijdigheden bij het volwassen worden, vooral in het nummer Mr. Irresponsible.’ aldus Lucas Hamming.

Lucas Hamming
Datum: 19 februari
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek