Lucas Hamming naar Doornroosje

Ticketmaster

Lucas Hamming is geen onbekend gezicht meer in de Nederlandse muziekscene. Hij was te zien in de Popronde, deed meerdere (support)shows en de single ‘Mojo Misschief’ werd vorig jaar al veel gedraaid op de radio. Het debuutalbum is onlangs uitgekomen en is volledig geschreven door Hamming zelf. ‘HAM’, zoals de plaat heet, is opgenomen in een gigantische Duitse villa en is tot in de puntjes verzorgd en staat vol herkenbare songs met energieke riffs en veel melodie. De eerste single van die debuutplaat, ‘Never Let You Down’, is veel gedraaid op de radio. Lucas Hamming is dit televisieseizoen tevens te zien als huisband van DWDD.

Lucas Hamming
Datum: 18 februari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek