Mick Pointer Band naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Mick Pointer, één van de oprichters van de progressieve rockband Arena en de voormalige drummer van de legendarische groep Marillion, komt op veler verzoek met zijn all-star-band terug naar de Boerderij voor een integrale uitvoering van de Marillion klassieker ‘Script For A Jester’s Tear’! Dit album wordt gerekend tot één van de beste albums uit de symfonische muziekgeschiedenis. Naast Pointer op drums bestaat de band uit niemand minder dan Nick Barrett (Pendragon), Mike Varty (Credo), Ian Salmon (Arena) en Brian Cummings (Carpet Crawlers-Genesis Tribute band) in de rol van Fish.

Het album “Script For A Jester’s Tear” zal integraal worden gespeeld, inclusief alle b-kantjes. Barrett heeft de heerlijke taak de solo’s van Rothery te mogen vertolken. Het stemgeluid van Brian Cummins ligt zeer dicht bij Fish. Van het concert dat Mick Pointer & Friends in 2013 in de Boerderij gaven is een live CD uitgebracht, genaamd ‘Script Revisited’. Het album kreeg lovende recensies en heeft menig recensent achterover doen slaan. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met The Web Holland, the official Dutch Marillion fanclub.

Mick Pointer Band
Datum: zaterdag 16 april 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek