Mozes and the Firstborn naar V11

Ticketmaster

In 2013 debuteerden garagerockers Mozes and the Firstborn met het gelijknamige album, waarmee ze twee jaar lang aan het touren waren over de hele wereld. Vol bravoure storten de Brabantse broekies zich op het rauwere rockgenre. De jaren ’60 zijn nooit ver weg, al herkennen we ook de rammelende urgentie van een hedendaagse band als The Black Lips en de swingende hit-gevoeligheid van The Strokes. Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken en de batterij weer helemaal op te laden voor het volgende avontuur. Te beginnen met een aantal intieme shows in eigen land, waaronder een optreden op Lichtschip V11. De heren van Mozes and the Firstborn laten weten: “2016; maak de borst maar nat!”

Mozes and the Firstborn
Datum: vrijdag 11 maart 2016
Zaal: V11, Rotterdam
Deur open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek