Sebastian Plano en Bruno Bavota naar het Energiehuis

Ticketmaster

De componisten Sebastian Plano (AR) en Bruno Bavota (IT) komen op 30 januari met een adembenemend concert in Ketel 1 van het Energiehuis in Dordrecht. De Argentijnse Sebastian Plano is een klassiek geschoolde componist/multi-instrumentalist met sterke wortels in de volksmuziek. Zijn neo-klassieke composities zijn doorspekt met beats en soundscapes. Deze avond deelt hij het podium met de Napolitaanse Bruno Bavota. Deze componist/pianist maakt pianomuziek van een hoog niveau, vergelijkbaar met artiesten als Yann Tiersen en Michael Nyman. Zijn bijna klassieke en emotionele composities weten de luisteraar op een krachtige wijze stil te krijgen.

Sebastian Plano en Bruno Bavota
Datum: 30 januari
Zaal: Energiehuis, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek