STUFF. naar W2 Poppodium

Ticketmaster

Na een overweldigend succesvolle show als afsluiter in de Two tijdens Best Kept Secret Festival (waar de band een oorverdovend applaus van minstens 10 minuten ontving!) kan ook Nederland er niet meer omheen: Omarm deze geschifte, improviserende, Belgische muzikale veelvraten. STUFF. that is! Punt.

STUFF. is een Belgische underground electro-funkband ontstaan uit de jam-scene in Gent. De vijfkoppige instrumentale band brengt een cross-over tussen hiphop, jazz, future funk, beat en elektronica die te vergelijken is met de muziek van Jaga Jazzist, Amon Tobin en Flying Lotus. Sferen vanuit de jaren ’70, ’80 en 90’s komen veelvuldig voorbij.

Een buitengewoon uitzonderlijke band waarbij iedereen gelijktijdig soleert en er toch nooit niemand een solo speelt. Dat is wat de energie die vrijkomt tijdens een liveshow van STUFF. zo bijzonder maakt.

STUFF.
Datum: 24 maart
Zaal: W2 Poppodium, Den Bosch
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek