The Go! Team naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Wie herinnert zich The Go! Team nog? Dit zootje ongeregeld deed aan het begin van de noughties catchy dingen met funk, noisepop en hiphop. De groep brengt een mengelmoes die zich ergens tussen de sampledelica van The Avalanches en het niet aflatende enthousiasme van I’m from Barcelona bevindt. Hun platen stonden dan ook altijd garant voor een glimlach die je enkel krijgt wanneer op een feestje de ene na de andere top plaat wordt gedraaid. Er was wat onrust dat deze spring-in-‘t-veldjes van de radar zouden verdwijnen na het grotendeels genegeerde ‘Rolling Blackouts’ van vier jaar geleden. Gelukkig keren ze nu terug met het geslaagde ‘The Scene Between’, en daar hoefden ze duidelijk niet eens gekke toeren voor uit te halen. Soms is doorgaan waarmee je bezig bent al gek genoeg.

Er is dan ook geen radicale koerswijziging te bemerken bij Ian Parton en zijn kompanen. Ieder nummer klinkt nog altijd alsof de complete band van de trap dondert. Overstuurde gitaren en drums en schaamteloos aanstekelijke deuntjes: het is een mix waar The Go! Team ook op hun vierde plaat moeiteloos mee wegkomt, en voor de luisteraar is het een kwestie van dit proberen bij te benen. The Go! Team heeft duidelijk op ons hart én onze heupen gemikt, en daar zijn ze met grote onderscheiding in geslaagd. Op zondag 10 april wordt de herinnering weer werkelijkheid, want dan staan ze in De Oosterpoort!

The Go! Team
Datum: Zondag 10 april
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop start op donderdag 19 november om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek