The Wall door The Pink Floyd Sound naar de Effenaar

Ticketmaster

The Pink Floyd Sound was al enkele keren te gast in de Effenaar en die shows waren op z’n zachtst gezegd indrukwekkend. Toch gaan de mannen van The Pink Floyd Sound een stap verder met hun integrale uitvoering van The Wall.

Inderdaad, inclusief het bouwen van de muur, een spectaculaire lichtshow en een band die deze show perfectioneerden tijdens 3 uitverkochte shows in Venlo. Als liefhebber van het Pink Floyd repertoire mag je deze show niet missen.

The Wall, het meesterwerk van Roger Waters en Pink Floyd uit 1979 is sterk met de Berlijnse Muur verbonden. In 1990 werd het stuk integraal uitgevoerd door Roger Waters op de Potzdammer Platz, om de val van de muur te vieren. Een gebeurtenis die diepe indruk maakte op een complete generatie.

The Wall door The Pink Floyd Sound
Datum: 22 januari
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek