Amsterdam Klezmer Band naar Hedon

Ticketmaster

Al jaren speelt de Amsterdam Klezmer Band festivals, clubs en theaters plat. Twintig jaar om precies te zijn, en die mijlpaal wordt gevierd. In 2016 trekt de AKB met een speciale jubileumtour door Europa. Reken op veel nieuwe nummers van het volgend jaar te verschijnen album, waarop de eclectische en invloedrijke klezmerstijl van de AKB verder wordt uitgediept. De 7-koppige band gaat daarbij terug naar de basis, op zoek naar de essentie van hun inspiratiebronnen en van hun eigen muziek. Deze muzikale zoektocht naar puurheid en authenticiteit vindt op het podium zijn spetterende ontlading. De aanstekelijke optredens van de Amsterdam Klezmer Band staan al twintig jaar als een huis en eindigen gegarandeerd in een dansfeest.

Amsterdam Klezmer Band
Datum: za 27 feb 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek