Axel Rudi Pell naar Hedon

Ticketmaster

Na vier jaar keert Axel Rudi Pell terug naar Hedon! De sympathieke Duitse gitarist telt dankzij zijn bijzondere speeltechniek en effectieve riffs als één van de masterminds in Heavy Metal. Vorig jaar vierde Pell alweer zijn 25 jarig jubileum; eens te meer bewees de man dat hij na jaren van trouwe dienst nog steeds een naam is om rekening mee te houden. Op de laatste plaat Into The Storm, die eveneens in het jubileumjaar uitkwam, komt Axel Rudi Pell regelmatig fris uit de hoek (iets meer catchy rocknummers in de lijn van Rainbow vam de jaren ‘80). Ben je meer fan van het oudere werk. Niet getreurd, er zal deze avond ruimte genoeg zijn voor de grote classics als Forever Angel, Broken Heart en Silent Angel.

Axel Rudi Pell
Datum: 10 april 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek