Charl Delemarre naar het Grand Theatre

Ticketmaster

Charl Delemarre (1990) is een wereldreiziger, zanger en songwriter. Vier jaar geleden reisde hij per motor van Zuid-India naar het Himalayagebergte en leerde zichzelf daar gitaar spelen. Een rondtrekkende enigszins getormenteerde troubadour op oorlogspad, met een rugzak vol met persoonlijke liedjes. Recht uit het hart en uit het leven gegrepen. In 2014 won hij de Grote Prijs van Nederland, releasde zijn EP ‘De Bekentenis’ (met de single ‘Zonder Jou’) en was dit jaar al vier keer te zien bij De Wereld Draait Door.

Charl Delemarre zal ook een show verzorgen tijdens de komende editie van Noorderslag en heeft afgelopen maanden door heel Nederland gereisd met de Popronde. In het Grand Theatre zal Charl Delemarre samen met zijn band een late night show verzorgen.

Charl Delemarre
Datum: Vrijdag 18 maart
Zaal: Grand Theatre, Groningen
Aanvang: 23:00
Kaartverkoop start op vrijdag 27 november om 11:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek