Dez Mona & Chantal Acda naar Hedon

Ticketmaster

Met Dez Mona & Chantal Acda krijgt u in één adem de Kroonprinsen en -Prinses van een nieuwe golf eigenzinnige Vlaamse artiesten op één avond voorgeschoteld. Hartelijke, warme muziek die stevig inroeit tegen de maalstroom. Een magische avond, waarop beide bands zowel afzonderlijk als tezamen het podium innemen.

Chantal Acda ken je wellicht als zangeres bij Isbells, maar ook op eigen houtje is deze Belgische schone beresterk. Chantal bracht al drie albums uit en deed samenwerken met grote namen. Zo werkte zij bijvoorbeeld al met Adam Wiltzie, die we ook kennen van projecten als Stars Of The Lid en van A Winged Victory For The Sullen. Haar laatste album werd zelfs geproduceerd door Nils Frahm en ook Peter Broderick is erop te horen.

Dez Mona & Chantal Acda
Datum: 10 maart 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek