Dez Mona & Chantal Acda naar ‘t Paard

Ticketmaster

Met Dez Mona & Chantal Acda krijgt u in één adem de Kroonprinsen en -Prinses van een nieuwe golf eigenzinnige Vlaamse artiesten op één avond voorgeschoteld. Hartelijke, warme muziek die stevig inroeit tegen de maalstroom. Een magische avond, waarop beide bands zowel afzonderlijk als tezamen het podium innemen. Kortom: verwacht u aan een unieke ervaring!

Klein, kwetsbaar, intiem en zo persoonlijk dat het voelt alsof je stiekem in haar dagboek bladert. Chantal Acda maakt muziek om bij weg te dromen. Al eerder werkte zij onder andere voor Sleepingdog en was zij een constante verschijning tijdens de shows van Isbels, maar in 2013 was het tijd voor haar eerste soloalbum: Let Your Arms Be My Guide. Dit jaar volgde haar nieuwste creatie The Sparkle in Our Flaws, wat door menig muziekcriticus wordt geprezen.

Dez Mona kiest anno 2015 voor de dansbare groove.’ Nicolas Rombouts: ‘In deze plaat kan ik weer vrijelijk flirten met een aantal jeugdliefdes: old school hiphop-invloeden, vleugje RnB, in Origin mag de eighties sound weer komen bovendrijven.’ Gregory Frateur: ‘Na A Gentleman’s Agreement zijn Nicolas en ik weer vaak als du0 gaan optreden en hebben we veel van onze oude nummers opnieuw gespeeld. De sound van Dez Mona zal wel altijd eclectisch blijven, maar Nicolas en ik voelen dat de energie van de beginjaren helemaal terug is, en dat voelt fantastisch.’

Dez Mona & Chantal Acda
Datum: 28 maart
Zaal: Paard, Hedon
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek