Dr. Lonnie Smith & The Jazz Orchestra Of The Concertgebouw naar ‘t Paard

Ticketmaster

Hij was er al eens in 2010. Hij heeft al meer dan 50 jaar ervaring in z’n zak en wordt gezien als één van de pioniers op het gebied van de Hammond B3. Hij bracht platen uit op het legendarische Blue-Note label en maakte klassiekers als ‘Think!’ ‘Move Your Hand’, ‘Drives’, ‘Live at Club Mozambique’, ‘Finger Lickin’ Good’ en ‘Alligator Boogaloo’. Nog geen idee? Ook al doet de naam Dr. Lonnie Smith geen belletje rinkelen, bovenstaande omschrijving heeft je inmiddels allang overtuigd dat deze man een grootheid is. Vanavond komt hij samen met het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw.

Dr. Lonnie Smith & The Jazz Orchestra Of The Concertgebouw
Datum: 16 april
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek