Glenn Fredly & The Bakuucakar naar ‘t Paard

Ticketmaster

Glenn Fredly is een Indonesische / Molukse R&B zanger en songwriter. Nadat hij een zangcontest in 1995 won ging het snel; vandaag de dag heeft hij meer dan 10 albums uitgebracht. In eigen land is de zanger immens populair. Ook talentvolle artiesten als YURA en Gilbert Pohan worden door Fredley geproduceerd. Fredley haalt zijn inspiratie naar eigen zeggen uit artiesten als Michael Jackson (muziek, stijl en dansen), Marvin Gaye en Quincy Jones.

Dit jaar viert hij zijn 20e jaar als artiest. Door zijn drukke programma was het nog niet helemaal gelukt om hem voor 2016 naar Nederland te halen, maar dat zal zijn grote schare fans een zorg wezen. Glenn Fredly komt eindelijk naar Nederland, dat is al dat telt!

Glenn Fredly & The Bakuucakar
Datum: 13 mei
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek