Guantanamo Baywatch naar Patronaat

Ticketmaster

Dit drietal uit Portland, Oregon maakt lekker gruizige surf rock alsof het 1955 is. Hun derde album ‘Darling… It’s Too Late’ dat dit jaar uitkwam is zelfs flink de feelgood garage pop kant op. Op de nieuwe plaat worden regelmatig muzikale uitstapjes gemaakt en hommages gebracht aan de golden oldies rock ‘n’ roll. Vaak met een vette knipoog, zonder dat het flauw wordt. Voor liefhebbers van The Sonics, Dick Dale en Black Lips!

Vooraf The Mighty Breaks, dirty 60’s garage rock met een flinke orgel twist vanaf de Hollandse Westcoast. Gewapend met genoeg fuzz om een psychedelische tsunami te creëren overspoelt The Mighty Breaks je en spuugt je dazed & confused weer uit op het vaste land.

Guantanamo Baywatch
Datum: Do 17 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek