Indian Askin naar Hedon

Ticketmaster

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. Ze speelde in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo en maakte onderdeel uit van de popronde in 2014. Nu is er een einde gekomen aan het wachten, want Indian Askin bracht onlangs hun eerste single Answer uit. Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren 60, 70 en 90.

De afgelopen periode heeft Indian Askin samen met Peter Kriek (1979, a.k.a.‘Uncle Pete’) als co producer, co writer en mixer en Dennis van Leeuwen aan hun debuutalbum gewerkt. In januari 2016 zal de eerste EP van de band uitkomen, gevolgd door het debuutalbum voor de zomer van 2016.

Indian Askin
Datum: vr 22 april 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek