Indian Askin naar Merleyn

Ticketmaster

De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. De band had nog geen release, maar speelde al in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo en maakte onderdeel uit van de Popronde in 2014. Nu is er een einde gekomen aan het wachten, want Indian Askin bracht onlangs hun eerste single ‘Answer’ uit. Hun sound omschrijven ze zelf als nu-punk, met rock, grunge, sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren ’60, ’70 en ’90. In januari 2016 zal de eerste EP van de band uitkomen, gevolgd door het debuutalbum voor de zomer van 2016.

Support is er in de vorm van de aanstekelijke brit-garage-pop van Adam and the Relevants.

Indian Askin
Datum: 24 maart
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek