Indian Askin naar V11

Ticketmaster

Begin dit jaar deed Indian Askin nog een vlammende show in Rotown als voorprogramma van The Afterveins. Intussen is de band zelf landelijk doorgebroken met dat heerlijk broeierige garagerockhitje Answer. Kijk, zo snel kan het dus gaan! Indian Askin speelt dwarse rockmuziek die de vruchten plukt van allerlei stromingen: grunge, 70s rock, psychedelica, punk…you name it. Deze band is van alle markten thuis en weet al die rijkdom om te kneden tot een opwindend, fris geluid.

De drijvende kracht achter Indian Askin is Chino Ayala, een begaafde muzikant die ook nog eens de fijne kneepjes van het produceren beheerst. Bovendien beschikt hij over een oerkreet van jewelste, zo ondervond Matthijs van Nieuwkerk laatst bij De Wereld Draait Door. Het debuutalbum van Indian Askin staat pas gepland voor de zomer van 2016, maar nu al fluistert men voorzichtig dat het één van de beste albums van komend jaar gaat worden. Die speculaties zal Indian Askin vanavond alvast hoogstpersoonlijk beantwoorden met wederom een machtige oerschreeuw. The answer is yes!

Indian Askin
Datum: za 2 april 2016
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek