Joe Jackson naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Joe Jackson komt weer naar Groningen met een nieuw album en de nieuwe ‘The Fast Forward Tour’. Jackson wordt beschouwd als één van de grootste en veelzijdigste talenten uit de Britse popmuziek. De zanger experimenteert met jazz, blues, pop en elektronische muziek. In Nederland is Jackson vooral bekend geworden met de albums ‘Night and Day’ en ‘Body and Soul’.

Begin oktober komt Joe Jackson terug met het nieuwe album ‘Fast Forward’. Dit nieuwe album bevat zestien nummers die opgenomen zijn in vier steden: New York, Berlijn, New Orleans en Amsterdam. In Amsterdam heeft Jackson met o.a. de band Zuco en het Concertgebouworkest een aantal nummers opgenomen, die verrassend experimenteel klinken. Tijdens zijn concert zal Joe nummers ten gehore brengen van zijn nieuwe album, maar ook van zijn oudere werken.

Joe Jackson
Datum: Zondag 21 februari
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur
De kaartverkoop start vrijdag 27 november om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek