Oscar Harris and the Twinkle Stars naar de Melkweg

Ticketmaster

De legendarische groep Oscar Harris and the Twinkle Stars verkocht in hun hoogtijdagen honderdduizenden platen en drukte daarmee voorgoed een stempel op de muziekgeschiedenis. Van Nederland tot Suriname, van Indonesië tot aan Turkije, overal werd hun muziek gedraaid en verkocht. Met een tiental singles wisten de Twinkle Stars en Oscar Harris de Top 40 te halen, zoals bijvoorbeeld ‘Try A Little Love’, ‘T.O.P.’, ‘Soldiers Prayer’ en natuurlijk ‘A Song For The Children”. Op deze avond start van de nieuwe reünietournee van Oscar Harris and the Twinkle Stars. De Twinkle Stars bestaan in 2016 uit een aantal originele leden aangevuld met een aantal gerenommeerde Surinaamse muzikanten.

Oscar Harris and the Twinkle Stars
Datum: 18 februari
Zaal: Melkweg
Anvang: 19:30
Verkoop start vr 27 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek