Pieces of Tomorrow naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Tivoli en Vredenburg zijn samen, twee werelden komen bij elkaar. Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Geen dresscode, we beginnen iets later, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, de dirigent en de musici vertellen over wat ze spelen, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken – die heeft geen aanpassing nodig.

BAM! Een gigantisch Radio Filharmonisch Orkest stort zich op Le Sacre du Printemps van Igor Stravinsky. Met dit breekpunt tussen klassiek en modern maakte Stravinsky in één klap een einde aan alle tuttigheid. Bij de première in 1913 ontstond een regelrechte rel, met politie en al. Zet je schrap voor het sterkste orkestwerk van de twintigste eeuw, met de slagwerkers in de hoofdrol.

Pieces of Tomorrow
Datum: 10 maart
Uitvoerenden: Radio Filharmonisch Orkest & DJ St. Paul host
Programma: Stravinsky Le Sacre du Printemps
Zaal: TivoliVredenburg
Foyerdeuren open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek