Sango naar de Melkweg

Ticketmaster

Sango wordt “The new prince of alt-R&B” genoemd door toonaangevende blogs en magazines. Sango gebruikt R&B als basis en vult dit aan met invloeden uit nogal verschillende genres. Zo drukte hij zijn stempel al op latin music, combineerde hij trap met baile funk en maakte hij meerdere instrumentale beattapes. Door een album vol The Weeknd remixes te releasen, maakte hij razendsnel naam onder de bloggers. Binnen de beatscene wordt Sango gezien als een van de grootste producers. Onlangs verscheen het derde deel van de reeks releases onder de noemer ‘Da Rocinha’. Sango produceert daarnaast soulvolle elektronische R&B voor de zanger SPZRKT (Spazzy Rocket), wie hem tijdens dit optreden vergezeld.

Sango
Datum: 16 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek