Bells of Youth naar Hedon

Ticketmaster

Bells of Youth is veel haar, vijf persoonlijkheden en één band. Ze maken popliedjes en delen vriendschap. Ze zijn punk op z’n Blondies en rock-‘n-roll op z’n Fleetwood Macs. In 2014 vierde de band na een optreden in De Wereld Draait Door in een uitverkocht Paradiso de geboorte van hun eerste kind: debuutalbum BOY, uitgebracht in eigen beheer. De daarop volgende zomer speelden de vrouwen op meer dan 40 festivals in binnen- en buitenland. OOR riep Bells of Youth uit tot ‘Belofte van 2014’ en ook de radio kreeg Bells of Youth in de smiezen: ze werden door beide zenders tot talent uitgeroepen en single She Said/He Said belandde op de playlist.

In de zomer van 2015 dook de band samen met producer Tony Platt (oa. AC/DC, Bob Marley en Iron Maiden) een studio in de Belgische Ardennen in. Na twaalf dagen zwoegen kwam daar de tweede baby ter wereld. De release van dit nieuwe album wordt verwacht in 2016.

Bells of Youth
Datum: za 26 maart 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek