Causes naar Patronaat

Ticketmaster

De indie pop band brak door met hun hit ‘Teach Me How To Dance With You’. Frontman Rupert Blackman en gitarist Jan Schröder schreven dit nummer in slechts dertig seconden, dus dat belooft nogal wat! Er volgden uitverkochte shows en o.a. een optreden op het Pinkpop festival. Op 5 februari 2016 veschijnt het debuutalbum, ‘Under Bridges That You Built For Me’. Dit album is opgenomen met Ian Gimble (bekend van o.a. Daughter, Bear’s Den en Mumford & Sons) en zal uitgebracht worden via [PIAS].

De Britse Rupert Blackman kwam jaren geleden naar Nederland voor de liefde, maar bleef hier voor de muziek. Hij werd ontdekt toen hij als straatmuzikant in Utrecht speelde en in 2013 bracht hij zijn soloalbum ‘The Lights Of Home’ uit. Toen hij aan zijn tweede album begon te werken, werd het steeds duidelijker dat de band een grote rol speelde in het vormen van de nummers. Dit was de start van de band Causes.

Causes
Datum: 10 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek